.st0{fill:#FFFFFF;}

4 Tips Om Snel Een Goede Tekstschrijver In Apeldoorn Te Vinden 

Door  CopyHop Team

Op zoek naar een goede tekstschrijver in Apeldoorn?

Geen tijd om alle sites af te struinen?

Geen paniek:

Copyhop geeft jou het steuntje in de rug waar je naar op zoek bent. Hier ontdek je 4 tips waarmee je binnen no-time een goede tekstschrijver vindt.

Tekstschrijver Apeldoorn

More...

#1: De Essentiële Mindset Om Een Tekstschrijver In Apeldoorn Te Vinden

Heb gebeurd nog veel te vaak:

Ondernemers die teksten zien als een kostenpost.

Het is deze mindset die ervoor zorgt dat veel ondernemers met slechte tekstschrijvers in zee gaan. Ja, je kan via Sitedeals voor een paar cent per woord een tekstschrijver vinden. Maar dit betekend wel dat de kwaliteit ver te zoeken is.

En omdat ik wil dat jij deze fout vermijd, hier is de essentiele mindset:

Een tekstschrijver is een investering (en dus geen kostenpost).

Om dit compleet duidelijk te maken, hier een voorbeeld:

Stel, jij hebt een blog in gezondheidsniche, en je wilt een tekstschrijver om 3 artikelen per week te schrijven. Je zoekt via Google naar “tekstschrijver Apeldoorn”, en je vindt 2 tekstschrijvers:

Piet

Erik

Piet vraag slechts 2 cent per woord. En aangezien je artikelen van 1000 woorden nodig hebt, kost een artikel bij Piet 20 euro. Nadat je zijn artikelen op jouw blog plaatst gebeurd er niks. Geen reacties. Geen shares. Geen nieuwe E-mailadressen. Geen top positie in Google. En geen extra bezoekers.

Bij tekstschrijver Erik gaat dit er net wat anders aan toe:

Hij vraagt 10 cent per woord. Wanneer je een artikel door Erik laat schrijven betaal je 1000 euro. Nadat je zijn artikelen op jouw blog plaats, veranderd er een hoop: Je krijgt reacties. Je krijgt shares. Je krijgt nieuwe E-mailadressen. Je krijgt een top positie in Google. Je krijgt extra bezoekers. En je krijgt nieuwe klanten en clienten.

Zo zie je maar, op de lange termijn is het slim om voor tekstschrijver Erik te kiezen. En dit is waarom een tekstschrijver een investering is, en geen kostenpost. Dat gezegd hebbende:

#2: Gebruik Het Koffiefilter Principe

Je weet nu waarom het slim is om voor kwaliteit te gaan.

Nu moet je dus een manier vinden om een goede tekstschrijver te vinden.

Als je het internet kan geloven, dan stikt het het van de geweldige tekstschrijvers. Maar jij en ik weten beter. Niet iedereen die beweerd dat hij goed is, is daadwerkelijk goed.

En dit is waarom je gebruik moet maken van het koffiefilter principe.

Het idee is als volgt:

Wanneer je zin hebt in een lekkere warme kop koffie, dan wil je natuurlijk geen stukjes gemalen koffie in jouw zwartgoudendrankje. Bah. Je

Nee. Je wilt een goedgefilterde kop koffie. En hetzelfde principe is essentieel bij het vinden van een goede tekstschrijver. Je wilt meerdere tekstschrijvers interviewen, en vervolgens wil je de beste van het stel er tussen uit filteren. Dit doe je aan de hand van een aantal simpele vragen. Dit zijn ze:

4 vragen

Deze vragen wil je aan elke tekstschrijver stellen. Hierdoor ontdek je namelijk wie een echte tekstschrijver is. En dit is natuurlijk exact wat we willen. Voel je vrij om deze vragenlijst aan te vullen naar wens. Maar zorg er op zijn minst voor dat je deze vragen stelt

#3: Zoek Verder Dan De Stad Met Het Leukste Kinderpretpark

Ik weet het nog goed:

In mijn kinderjaren brachten mijn ouders mij vaak naar kinderpretpark julianatoren. Het was een gewelidg avontuur. En ik kon me urenlang vermaken met mijn broertjes en zus.

Echter, wanneer je een goede tekstschrijver nodig hebt, dan doe je er goed aan om verder te zoeken dan Apeldoorn, want kijk:

Goede tekstschrijvers zijn schaars.

Sterker nog:

Veel van hen zijn voor maandenlang volgeboekt met meerdere opdrachten. Het komt ook steeds vaker voor dat tekstschrijvers in vaste dienst worden genomen. En dit is waarom het slim is om verder te zoeken dan Apeldoorn.

#4: Plaats Een GRATIS Opdracht Via Deze Website

Zo. Je weet nu waarom het slim is om verder dan Apeldoorn te zoeken. En dat brengt ons bij de laatste (en belangrijkste:) tip van dit artikel.

Je kan nu tijdelijk via deze website een gratis proefopdracht plaatsen.

Hierdoor hoef je niet verder op zoek te gaan naar een tekstschrijver.

En vergis je niet:

Het komst steeds vaker voor om een extrene tekstschrijver in te schakelen. Het lijkt misschien een beetje gek, en eng.

Maar dat is het niet.

Het is tegenwoordig normaal dat een bedrijf werkt met freelance tekstschrijvers. En soms bevinden deze woordkunstenaars zich zelfs in andere landen. Waar het uiteindelijk om draait is dat jij teksten krijgt die doen wat jij graag wilt.

Mocht je interesse hebben. Klik dan simpelweg op de onderstaande blauwe link. En dan zie ik je op de volgende pagina.

CopyHop Team

Wij ondersteunen ondernemingen door toegang te geven tot de markt, communities en content marketing expertise. Missie: Samen bouwen we een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Doe je mee? Neem contact op of bekijk de vacatures.


Mogelijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>