.st0{fill:#FFFFFF;}

13 Passief Inkomen Ideeën Om Geld Te Verdienen In Je Slaap (+Tips) 

Door  CopyHop Team

Passief inkomen terwijl je slaapt, klinkt goed toch?

Dat dacht ik ook;).

In dit artikel ontdek je exact wat de beste ideeën zijn om passief inkomen op te bouwen.

Dat gezegd hebbende:

Ik stel voor dat we gelijk beginnen...

Passief Inkomen Ideeën

More...

De Waarheid Over Passief Inkomen Onthult

Hey winnaar,

Hier is mijn magische rode knop…

Rode Knop

… en wanneer je deze simpele knop indrukt…

… BOEM…

… Dan ineens heb je een jaloersmakende stroom aan passief inkomen.

Je wordt wakker. Stapt met je goede been uit bed. En op het scherm van je mobiel staat hoeveel €€€ je die avond hebt verdiend: maar liefst €3.392!

De Leugen Die Passief Inkomen Heet

Sorry.

Er is geen magische rode knop.

En er is geen magische manier om snel passief inkomen op te bouwen.

Ben je hier naar opzoek?

Verlaat deze website dan nu.

(Klik simpelweg op de vorige knop…

Ik lieg nooit

… En ga naar een van mijn concurrenten…

… Zij maken je met veel plezier geld afhandig).

De Realiteit Is...

Het vergt een berg aan tijd, energie en/of geld om passief inkomen op te bouwen.

Zeker in de beginperiode.

En daarnaast is het NOOIT 100% passief (je moet projecten altijd onderhouden of de mensen managen die de projecten onderhouden).

Laat je dus alsjeblieft niet verleiden door de zogenaamde “magic pills”.

Op het internet staat een vuilnisbelt vol aan “zo verdien je snel (passief) geld” -artikelen.

Ik Ben Slank

Veel van de auteurs - die zich verschuilen achter nepnamen - raden je aan om met allerlei softwares snel geld te verdienen.

Ze vertellen je hoe makkelijk het is, maar ondertussen zijn zij degene die geld aan jou verdienen, en jij blijft achter met de gebakken peren.

Dit Artikel Is Anders

Hier ontdek je hoe je echt passief inkomen opbouwt.

Dus in plaats van dat jij met de gebakken peren komt te zitten…

… Hier ontdek je manieren waardoor je voor de rest van je leven gebakken peren kan betalen in een luxe 5-sterrenhotel aan zee. Of kreeft, mocht dat jouw ding zijn.

Er is alleen 1 vereiste:

Zeker in het begin moet je bereidt zijn om tijd (en/of geld) te investeren.

Dit Artikel Is Anders

Doe dit, en dan is het slechts een kwestie van tijd voordat je net als Tim Ferris een 4-urige werkweek draait. Hier zijn de ideeën om passief inkomen op te bouwen:

13 Ideeën Om Passief Inkomen Te Krijgen Terwijl Je Slaapt

#1: Begin een blog

Een blog beginnen neemt - zeker in het begin - veel tijd in beslag. Je moet flink wat tijd investeren om een succesvolle blog op te zetten.Maar het leuke aan een blog beginnen is dat je kosten laag zijn (tenzij je een blog koopt of je teksten laat schrijven door een tekstschrijver). Heb je eenmaal een succesvolle blog? Dan zijn er veel manieren om passief inkomen te genereren. Hier vertel ik bij de volgende ideeën meer over:

#2: Of koop een blog

Geen tijd om zelf een succesvolle blog te beginnen? En heb je nog ergens een leuke zak met geld liggen? Dan kan je natuurlijk ook een blog kopen. Je kan bijvoorbeeld contact opnemen met blog eigenaren. Of je kan speciale sites bezoeken waarop blog eigenaren hun blog te koop aanbieden.

#3: Start met affiliate marketing 

Heb je je ooit afgevraagd waarom er zoveel (bekende) mensen zijn die andermans producten verkopen? 9 van de 10 keer gaat het hier om affiliate marketing. Deze promotors krijgen een commissie per verkocht product. Het makkelijke aan affiliate marketing is dus dat je zelf geen producten hoeft te maken. Je hoeft alleen bezoekers (via jouw blog of YouTube kanaal) naar andermans producten te sturen via een zogenaamde affiliatelink. En wanneer een bezoeker het product koopt dan krijg je een commissie.

#4: Schrijf een E-boek 

Makkelijk? Nope. Winstgevend? Jup. Je kan bijvoorbeeld via jouw blog een E-boek voor €37 verkopen. Of wat dacht je van €67? Dit lijken misschien bizarre prijzen, maar er zijn zat mensen die bereidt zijn om dit bedrag te investeren wanneer jouw E-boek een prangend probleem oplost. En het mooie aan een E-boek is dat de winstmarges hoog zijn. Je hoeft dus 1x een simpele verkoopfunnel op te zetten, en vervolgens heb je een geoliede verkoopmachine. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is bezoekers naar jouw verkoopmachine sturen. En dit kan via een blog, YouTube kanaal, advertenties en ga zo maar door.

#5: Maak een audioboek 

Dit werkt exact hetzelfde als het vorige idee. Alleen nu maak je een luisterboek. Wil je het helemaal slim doen? Dan verkoop je een E-boek en een audioboek. Dit kost weinig moeite (je hoeft het E-boek immers alleen op te nemen), en hierdoor creëer je nog meer waarde voor je klanten.

#6: Begin een vergelijkingssite

Geen marketing kennis? En geen interesse om je online marketing te verdiepen? Sla dit idee dan over. Het is lastig om een goede vergelijkingssite op te zetten. Zeker omdat je te maken hebt met concurrenten die zacht gezegd bizar goed zijn in wat ze doen. Hier is natuurlijk een goede reden voor: Er valt bizar veel geld te verdienen met een vergelijkingssite. Maand in, maand uit. Dit maakt een vergelijkingssite een leuke bron van passief inkomen.

#7: Schrijf verkoopteksten voor bedrijven 

Ja, ook met copywriting kan je passief inkomen opbouwen. Alleen in plaats van een vergoeding te vragen voor een verkooptekst, vraag je een % van elk verkocht product. Op deze manier krijg je passief inkomen zolang je cliënt jouw verkooptekst gebruikt (de lengte kan je overigens ook vastleggen in een contract).

#8: Maak salesfunnels voor bedrijven

Dit werkt hetzelfde als het vorige idee. Je maakt salesfunnels voor cliënten, en in ruil hiervoor vraag je een % van de verkoop. Zolang als dat je cliënt jouw salesfunnel gebruikt ontvang je passief inkomen.

#9: Beleg in aandelen en obligaties

Eerlijk is eerlijk: Deze manier van passief inkomen is lang niet voor iedereen weggelegd. Maar ben je bereidt om je je hierin te verdiepen? Dan is het een leuke manier om passief inkomen op te bouwen.

#10: Investeer in onroerend goed

Oké, dit is niet geschikt voor studenten met een studieschuld van hier tot Tokio. Hiervoor moet je een flinke zak geld hebben. Maar dit betaalt zich over de loop der jaren dubbel en dwars terug. Je kan ook nog een stapje verder gaan.

#11: Koop onroerend goed

En het liefst op een geweldige locatie. Dit zodat je het kan verhuren, en maandelijks passief inkomen ontvangt. Let alleen wel op: Als huisbaas door het leven gaan kan veel tijd in beslag nemen. Dus als je het zo passief mogelijk wil doen, dan doe je er slim aan om dit uit te besteden (en dit is vaak alleen haalbaar wanneer je meerdere pandjes hebt).

#12: Zet een sportschool op 

Ja, ook hier heb je een grote zak geld voor nodig. Maar wanneer je een succesvolle sportschool opzet dan is de maan de limiet. Je kan zo goed als alles uitbesteden. En hierdoor hark je maandelijks een mooie lap passief inkomen naar binnen. En wanneer je dit helemaal groots wil aanpakken…

#13: Start een franchise

Heb je een succesvol bedrijf zoals bijvoorbeeld een sportschool? En wil je nog meer passief inkomen genereren? Maak van jouw lopende bedrijf dan een franchise. Dit zorgt ervoor dat andere mensen jouw succesvolle bedrijfsmodel opbouwen op andere plekken. En jij krijgt hier natuurlijk een maandelijkse vergoeding voor.

Bonus: Begin een coworkingspace

Deze tekst schrijf ik vanuit een coworkingspace. Dit is simpelweg een mooi gebouw met bureaus en kleine kantoortjes. In grote steden zijn er verrassend veel freelancers die hier maandelijks honderden euro’s voor over hebben. Zeker wanneer je het managen (grotendeels) uitbesteedt is dit een mooie manier van passief inkomen.

3 Tips Om Vanaf Vandaag Passief inkomen Op Te Bouwen

Tip #1: Heb Realistische Verwachtingen 

Zoals ik eerder al zei:

Het heeft tijd nodig om passief inkomen op te bouwen.

En heb je een of meerdere bronnen van passief inkomen opgebouwd?

Dan alsnog moet je het een en ander onderhouden. Natuurlijk kan je tegenwoordig heel veel werk uitbesteden of automatiseren. Maar het is nooit 100% passief.

Tip #2: Voeg Waarde Toe

Ik ga je een geheim vertellen:

De tijden veranderen (schokkend, toch?).

Het kan dus zo zijn dat een bron van passief inkomen verdwijnt.

Hoe je dit voorkomt?

In sommige gevallen is dit niet te voorkomen.

Echter, vaak kan je dit voorkomen door mensen ECHT te helpen.

Want kijk:

Wanneer jij een product of service hebt die mensen echt helpt, dan lever je waarde. En mensen zijn altijd bereid om te betalen voor waarde.

Tip #3: Als Iets Te Mooi Klinkt Om Waar Te Zijn…

… Dan is het 9 van de 10 keer ook zo.

Nogmaals:

Op het internet staat het vol met allerlei softwares die je de wereld beloven, maar de boeven breinen achter deze projecten zijn alleen maar op je geld uit.

Denk dus echt nu voordat je ergens mee start.

Kies simpelweg een idee uit de bovenstaande lijst, en dan weet je zeker dat je niet genept wordt.

CopyHop Team

Wij ondersteunen ondernemingen door toegang te geven tot de markt, communities en content marketing expertise. Missie: Samen bouwen we een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Doe je mee? Neem contact op of bekijk de vacatures.


Mogelijk ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>